Despre MIRA Rehab v-am tot povestit de-a lungul timpului, fie că v-am invitat să îi susțineți în competiția națională și regională a Central European Startup Awards, sau v-am anunțat că a câștigat Best Social Enterprise în cadrul competiției Global Startup Awards.

Faptul că în ultima vreme MIRA a ajuns să fie din ce în ce mai des mediatizată, înseamnă că merită toată atenția, datorită produsului inovativ cu care au ieșit pe piață: un soft de kinect care ajută copii cu deficiențe locomotorii să se recupereze mai ușor și într-un mod mai distractiv decât vechile ședințe de fizioterapie, însă fără a le ignora complet. Au creat astfel un model de recuperare care îmbină vechiul cu noul, totul pentru a veni în ajutorul celor mici.

Pe lângă acest soft, MIRA mai are în spate și un ONG – Un Zâmbet cu MIRA, care a deschis un centru de recuperare în Cluj-Napoca, despre care am mai scris și aici.

Azi vă îndemnâm să votați MIRA Rehab în competiția Chivas – The Venture, care promovează cele mai bune idei de antreprenoriat social la nivel mondial. MIRA este printre cele 5 startup-uri finaliste din România și astfel are șanse să ajungă în competiția globală. Votul trebuie să meargă către Liviu Andrei Dascălu, reprezentantul MIRA Rehab în competiție.

Haideți să contribuim, puțin câte puțin, la recuperarea celor care au nevoie: fie că e vorba de un vot sau de o donație către ONG-ul Un Zâmbet cu MIRA, în cutia pe care o găsiți la recepția noastră! 🙂

 

monicaratiu