Vino în echipa de gazde Impact Hub Cluj-Napoca!

Impact Hub Cluj-Napoca este atât un spațiu de coworking și evenimente, cât și o platformă care dezvoltă programe de incubare și accelerare pentru startupuri. Aici se întâlnesc antreprenori, freelanceri și comunități care lucrează împreună, împart idei și resurse.
Ne găsești pe strada Gării, în incinta Liberty Technology Park. Ce putem să îți oferim pe lângă spațiul creativ, este terenul de fotbal din apropiere, cafeneaua sau locul de luat masa.

De ce avem nevoie de o echipă de gazde?

Credem în legăturile care se construiesc între oameni, iar pentru asta îi aducem împreună, îi ajutăm să își promoveze ideile, să le prezinte celor care îi pot ajuta.
Rolul tau de gazdă va fi să primești în spațiul Impact Hub Cluj-Napoca acești oameni ca și cum i-ai primi în casa ta: fă-i să se simtă bine primiți, deosebiți, conectați și înarmați cu toate resursele necesare pentru a declanșa schimbarea pe care vor sa o vadă.

Angajament:

  • două ture pe săptămână, în oricare din zilele lucrătoare, în oricare din cele 3 intervale de câte 4 ore fiecare: 9-13, 13-17, 17-21
  • minim 4 luni.

Cum ne răsplătim gazdele?

Pentru un angajament de 4 luni, vei beneficia de:
  • un abonament Hub25 în fiecare lună, pe care îl poți folosi oricând dorești, evident, în afara orelor tale de hosting;
  • introducere în lumea antreprenorilor, doers-ilor, freelancerilor, oamenilor cu inițiativă și a celor care produc impact în comunitatea clujeană;
  • recomandări din partea echipei Impact Hub pentru momentul în care decizi că vrei să mergi mai departe;
  • oportunități de a cunoaște oameni care își caută colaboratori, oportunități care îți pot aduce noi contracte.

Cum trebuie să fie o gazdă?

Gazdele sunt persoane care au un background destul de variat. Gazdele sunt persoanele care vor vedea comunitatea Impact Hub Cluj-Napoca drept un prilej de extindere a propriei comunități, a propriei rețele sociale și a propriilor proiecte! Vei primi din această comunitate atât cât vei da.
Dacă ești un fin observator, dacă ești conștient din punct de vedere social, dacă ne putem baza pe tine, dacă înțelegi că a fi gazda înseamnă a fi un om bun de customer service și dacă te super încântă să fii parte din echipa de gazde a Impact Hub Cluj-Napoca, atunci acest loc și rol sunt pentru TINE!
Scrie-ne pe cluj@impacthub.ro.
Abia așteptăm să te cunoaștem,
Mădă și Sabrina

nu ne crezi? vezi aici!