Evenimente marca Impact Hub Cluj-Napoca

Experimentează evenimentele concepute de echipa noastră! Suntem aici să dam valoare valorilor! Noi îți promitem Interacțiune, Comunicare, Implicare, Interactivitate. Speakeri, traineri, mentori interesanți și networking alături de prieteni care gândesc la fel ca tine sau diferit de tine, însă cu siguranță au un cuvânt de spus!

Evenimente pe care le-am organizat

Business Explorer

Business Explorer ES
“Business Explorer” este un concept de eveniment periodic introdus în 2017 prin care invităm experți din diverse industrii și cu roluri diferite precum manageri de produs, ingineri, dezvoltatori, manageri sau fondatori, atât din zona de tehnologie dar nu numai pentru a povesti din experiența lor care sunt procesele și pașii de urmat atunci când se lansează un nou produs.
Gândit ca o pastilă de know-how, evenimentul este gândit și realizat într-un format scurt de câteva ore pe ediție.

creatives unite!

creatives-unite-1140x407
Creative Unite este un eveniment dedicat celor din domeniile creative, un eveniment care își propune să adune sub același acoperit practicieni și aspiranți, să ofere povești de succes dar și momente de învățare și experimentare. Desfășurat sub forma unei mici conferințe cu mai multe topicuri în paralel, evenimentul adunâ zeci de oameni din comunitatea industriilor creative.
Creatives Unite reprezintă acel Hyde Park în care paradoxurile industriilor creative capătă voce. O platforma a dialogului și a exprimării libere , un spațiu creativ, care te convoacă și te provoacă la insomnii raționale și inspiraționale, perfecte pentru a redescoperi potențialul creativ din noi. Vino și ia-ți porția de inspirație de la oamenii care produc schimbările de azi pentru mâine.

badass women

badass women fb cover  851 x 315 pixels version 2-02
Badass Women este  evenimentul în care întâlnești femei curajoase, femei smart, femei intuitive, femei care doresc să construiască și caută oportunități de creștere astăzi, acum, în acest context.
Credem în diversitate și din acest motiv seara este bineînțeles deschisă tuturor, fără excepții. Orice persoană care consideră că prin această experiență poate primi sau da informații de ajutor este binevenită și o încurajăm să nu rateze această întâlnire.

Freelancers night

FREELANCERS-NIGHT-1140
Se spune despre freelanceri că sunt rebelii mediului de lucru. Până în 2020, se estimează că până la 40 % din forța de muncă din întreaga lume va fi reprezentată de freelanceri, iar Clujul nu face excepție. Câteva mii de oameni ca și tine au ales acest model de carieră, iar noi vrem să îți dăm oportunitatea de a te conecta cu o parte dintre ei.
Freelancers Night reprezintă o experiență care aduce mixul perfect între know-how, mediu de lucru potrivit, rețeaua de oameni de care ai nevoie și un mediu prietenos în care să îți dezvolți ideile. Fiecare ediție iși propune să se concentreze pe topicuri de interes, atât cu valoare practică cat și teoretica, subiecte precum Reputație si Branding, Digital Marketing, Client Management fiind doar o parte din subiectele pe care le poți explora.

Food Talks

food-talks-01
Ultimele decenii reprezintă o perioadă de timp în care oamenii au dat tot mai multă importanță unui subiect – alimentația – care a devenit astfel un topic de interes pentru multiple părți implicate în această industrie. Grădinăritul urban, business-urile HoReCa, obezitatea, tehnicile de agricultură, mâncarea din școli, etichetarea alimentelor sau pur și simplu plăcerea de a găti și a mânca ceva bun – sunt subiecte care au câștigat tot mai multă vizibilitate iar prin Food Talks ne propunem să explorăm, inovăm și discutăm despre alimentație.

Made in Cluj

micj_wide-01
Made in Cluj este evenimentul la care ne întâlnim cu brandurile locale! Cu brandurile clujene de efect, cu brandurile inovatoare, cu brandurile care reușesc să se diferențieze prin activitatea pe care o au și prin modul în care se poziționează pe piață. Evenimentul este cu și despre antreprenorii din Cluj
Aici vei putea să cunoști branduri locale dintr-o perspectivă nouă, să afli cum au reușit, ce obstacole au avut pe drum, cum au reușit să construiasca un brand Made in Cluj. Cei care le-au construit vor fi prezenți aici și te vor ajuta să înțelegi cum anume și-au dezvoltat businessul. Vom produce experiențe autentice atât în cadrul atelierelor noastre cât și în cadrul pauzelor, vom crea obiecte, vom încânta privirea și gustul. De asemenea, o parte dintre producători vor avea produse la vânzare, produse pe care ți le vei putea personaliza chiar tu.

Contact Us

Subscribe to our newsletter