Evenimente marca Impact Hub Cluj-Napoca

Experimentează evenimentele concepute de echipa noastră! Suntem aici să dam valoare valorilor! Noi îți promitem Interacțiune, Comunicare, Implicare, Interactivitate. Speakeri, traineri, mentori interesanți și networking alături de prieteni care gândesc la fel ca tine sau diferit de tine, însă cu siguranță au un cuvânt de spus!

evenimente pe care le-am organizat

Business Explorer

Business Explorer ES
Impact Hub Cluj-Napoca opens the series of events in 2017 with an invitation to Business Explorer – an event dedicated to people like: CEOs, product developers, engineering developer, hardware developers, marketing specialists, tech and non-tech team leads, business developers, UI/UX designers and to other people who are interested in launching a product in the near or far future.
On the 21 OF March we’ll continue our journey with a special guest GUEST.

creatives unite!

creatives-unite-1140x407
Dar ce facem când lăsăm laptopul la o parte? Luăm telefonul sau aparatul foto și începem să fotografiem. Și unde postăm cel mai des poze? Pe Instagram.
Așadar, freelanceri din domeniile creative și nu numai, vă așteptăm în 27 iulie, de la ora 17:30, la Impact Hub Cluj-Napoca să ne cunoaștem, să povestim și să punem bazele unei frumoase comunități!

badass women

badass women fb cover  851 x 315 pixels version 2-02
Badass Women este  evenimentul în care întâlnești femei curajoase, femei smart, femei intuitive, femei care doresc să construiască și caută oportunități de creștere astăzi, acum, în acest context.
Credem în diversitate și din acest motiv seara este bineînteles deschisă tuturor, fără excepții. Orice persoană care consideră că prin această experiență poate primi sau da informații de ajutor este binevenită și o încurajăm să nu rateze această întâlnire.

Freelancers night

FREELANCERS-NIGHT-1140
Se spune despre freelanceri că sunt rebelii mediului de lucru. Până în 2020, se estimează că până la 40 % din forța de muncă din întreaga lume va fi reprezentată de freelanceri, iar Clujul nu face excepție. Câteva mii de oameni ca și tine au ales acest model de carieră, iar noi vrem să îți dăm oportunitatea de a te conecta cu o parte dintre ei.
Dacă ești Web designer, programator, traducător, contabil, marketer, PR, web developer, designer, consultant, trainer sau orice alt profesionist care lucrează în regim de freelancing te așteptăm pe 19 mai să lucrăm împreună, să învățăm și să interacționăm.

Food Talks

food-talks-01
Ultimele decenii reprezintă o perioadă de timp în care oamenii au dat tot mai multă importanță unui subiect – alimentația – care a devenit astfel un subiect de interes pentru multiple părți implicate în această industrie. Grădinăritul urban, business-urile HoReCa, obezitatea, tehnicile de agricultură, mâncarea din școli, etichetarea alimentelor sau pur și simplu plăcerea de a găti și a mânca ceva bun – sunt subiecte care au câștigat tot mai multă vizibilitate.
Explorăm, Inovam si discutam despre alimentatie

Made in Cluj

micj_wide-01
Made in Cluj este evenimentul la care ne întâlnim cu brandurile locale care sunt vizionare. Cu brandurile clujene de efect, cu brandurile hip, cu brandurile care reușesc să se diferențieze prin activitatea pe care o au și prin modul în care se poziționează pe piață. Evenimentul este cu și despre antreprenorii din Cluj.
Vino la Impact Hub si fii Made in Cluj

Contact Us

Subscribe to our newsletter