Când se lasă seara peste oraș, o față cunoscută apare la Impact Hub Cluj-Napoca. Este Adrian care, pe lângă business-ul pe care îl conduce, colaborează și cu diferite siteuri de fitness pe partea de content writing. Dar îl lăsăm pe el să povestească mai multe despre asta în rândurile de mai jos.

M: Salut, Adrian! Spune-mi, te rog, cu ce te ocupi?

A: Bună, Monica! În principal mă ocup cu top-man.ro, magazinul online unde sunt un fel de one-man show. Am “aterizat” în ecommerce de vreo doi ani și de atunci tot învăț lucruri noi.

M: Pe lângă business-ul al cărui owner ești, am văzut că scrii pentru 2 siteuri. Cum îți împarți timpul?

A: Scriu pentru mai multe siteuri de fitness, în general. Mă bucur de multă înțelegere din partea colaboratorilor și pot să lucrez fără a avea o presiune. Încerc să mă împart între magazin și articole și de cele mai multe ori prioritizez munca. Tot ce ține de magazin se termină la ora 16:00. Scrisul vine mai ales după această oră, sau dimineața devreme, când am mai multă inspirație.

M: Când ai ales să devii antreprenor?

A: Cred că în urmă cu doi ani am realizat că nu prea mă împac cu ideea locului de muncă de la 9 la 5. Bine, atunci nu știam că urmează să lucrez mult mai mult de atât. Era o vorbă: doar un antreprenor poate să lucreze 80 de ore pe săptămână pentru a evita munca de 40 de ore. Dar îmi place foarte mult ideea de program flexibil și cred că am să rămân așa cel puțin câțiva ani.

Povestea antreprenorului e una simplă. Am căutat niște produse pe care nu le găseam nicăieri. De acolo totul a fost istorie și am început munca la magazinul online. Nu am făcut nici un training, nu am fost la conferințe și nici nu am cerut ajutor nimănui. Încă învăț din mers, nu mă consider antreprenor în adevăratul sens al cuvântului.  

M: De ce ai ales un spațiu de coworking să lucrezi?

A: Munca de acasă devine foarte rapid o sursă pentru un program dezorganizat. Ba mai faci ceva de mâncare, ba stai în povești cu vecinul; lucrurile tind să meargă înspre lipsa productivității dacă nu ești foarte bine organizat. Din cafenele nu puteam lucra pentru că nu mă putem concentra așa cum îmi doream. De aceea munca într-un spațiu de coworking e perfectă pentru mine.

M: Descrie, te rog, într-o propozițe, vibe-ul pe care ți-l dă Impact Hub Cluj.

A: Muncă serioasă făcută cu bună dispoziție de oameni pasionați.

Adrian Lauruc

El este Adrian și îl găsești aproape în fiecare seară la Impact Hub Cluj-Napoca. Despre cum prioritizează munca, poți să îl întrebi pe el la un ceai sau o cafea.

Nu uita că poți să vii în orice zi lucrătoare a săptămânii, între 9 dimineața și 9 seara să testezi, pentru o zi, gratuit, spațiul nostru de lucru!

monicaratiu